Πολιτική Επιστροφών

Eχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε από εμάς , εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνετε δεκτή μόνο εάν:

1. Επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2461036287 και 6937209896 εντός 48 ωρών από την παραλαβή των προϊόντων.
2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής και δεν έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά του καθώς αυτά διασφαλίζουν την προστασία του προϊόντος.
3. Δεν έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι / ετικέτα του προϊόντος ή καταστραφεί ή παραμορφωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
4. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ρολογιών και των κοσμημάτων και δεν έχει γίνει οποιουδήποτε τροποποίηση τους.
5. Είναι υποχρεωτική η επιστροφή όλων των συνοδευτικών των προϊόντων, η συσκευασία, η εγγύηση, τα πιστοποιητικά γνησιότητας, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.
6. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν και εάν το προϊόν αποτελείτε από συσκευασία / κασετίνα δώρου θα πρέπει να επιστραφούν όλα τα προϊόντα που την αποτελούν.
7. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής: Speedex Courier, ή ΕΛΤΑ Courier.

Δεν γίνετε δεκτή η επιστροφή προϊόντων από κακή χρήση κατά την παραλαβή τους όπως χτυπήματα και σημάδια στις επιφάνειες των κοσμημάτων και των ρολογιών

Πρέπει να φροντίσετε την συσκευασία της αποστολής με τρόπο ώστε να διασφαλίσετε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα TYRODIMOS δεν φέρει τη ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και μετά τον έλεγχο όλων των προϋποθέσεων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία του εκάστοτε προϊόντος. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το κατάστημα μας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για την διεύθυνση και τα τηλέφωνα των αντιπροσωπιών των προϊόντων. Για την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από τις αντιπροσωπείες, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.