Πολιτική Απορρήτου

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tyrodimos.gr σας παρέχουμε ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους έτσι ώστε να διασφαλίσουμε όλα τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για να διευκολύνουμε τη σχέση μας μαζί σας και για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία.

Τα δεδομένα σας συλλέγονται όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, μέσω της φόρμας παραγγελίας μας, μέσω της εγγραφής στο newsletter, μέσω τηλεφώνου, ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή με όποιον άλλο τρόπο μπορεί να μας στείλετε τα δεδομένα σας.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία για τις συναλλαγές σας με την ιστοσελίδα μας είναι ασφαλή και απόρρητα καθώς κρυπτογραφούμε τη μεταφορά δεδομένων από και προς το ηλεκτρονικό κατάστημα με τη χρήση SSL (Secure Sockets Layers) με κρυπτογράφηση 256-bit.

Δημιουργούμε μια ασφαλή σύνδεση με το browser του χρήστη και εξασφαλίζουμε ότι δεν μπορεί κανένας τρίτος να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες χαρακτήρα προσωπικών δεδομένων.

Χρησιμοποιώντας το SSL σύστημα οι πληροφορίες σας κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται σε ασφαλή ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας για να μην μπορεί κανείς να υποκλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία δημιουργώντας ένα ασφαλή αξιόπιστο περιβάλλον για τις αγορές σας.